Accesories Tech

Phone necklace?! – Kajube

Prima dată când m-au contactat cei de la Kajube am avut o reacție ”wow”. Cei care mă cunosc știu că eu zic ”wow” la puține lucruri. Nu sunt ușor de impresionat, însă de această dată chiar am fost dată pe spate. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că cei de la Kajube comercializează un produs extraordinar de tare. Este vorba despre o carcasă de telefon care poate fi purtată ca un lănțișor. Eu prefer să îl port ca o gentuță pe o parte.

Produsul este foarte calitativ, husa este foarte atent lucrată, telefonul telefonul rămâne subțire și nu scapă din mână. Este inscripționată cu logo-ul celor de la Kajube și cu hashtagul lor #befreebestylish. De asemenea, șnurul folosit pentru lănțișor este foarte solid și foarte bine prins cu niște detalii aurite, foarte frumos lucrate, care reflecta foarte bine calitatea produsului. Șnurul este reglabil, plus că nu se poate desface, eu am incercat să fac asta doarece atunci când sunt acasă, stau foarte mult pe telefon și nu îmi doresc să am șnurul atașat husei. Având în vedere că este un șnur solid și că nu se poate desface, șansele ca cineva să vă fure telefonul sau să îl pierdeți sunt zero.

Eu am folosit această husă când am ieșit în oras sau la plimbare în parc, când o scot pe Lisa afară și nu port ceva cu buzunare și cel mai util mi s-a părul la festival. Faptul că am avut telefonul mereu la îndemână să fac poze însă nu a trebuit să îl țin în mână mi-a dat voie să mă bucur mai mult de festival și să capturez momentele frumoase mult mai rapid. Plus că, nu a trebuit să îi port grija și să stau cu frica că o să îl pierd. Cu siguranță va merge cu mine la toate festivalurile și în toate vacanțele pentru că este incredibil de util.

Vă invit pe site-ul celor de la kajube pentru a vedea modelele disponibile și chiar vă încurajez să investiți într-un astfel de accesoriu. Utilitatea lui este una indiscutabilă și sunt uimită de ingeniozitatea de care au dat dovadă inventatorii. Eu nu m-aș fi gândit vreodată să fac așa ceva. Este foarte cool și cu siguranță o să îl folosesc mulți ani de acum înainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *