Beauty Haircare

Review: Loncolor Expert – Silver Reflex

Pentru că în ultima vreme am fost tot mai axată pe îngrijirea părului, doresc să împărtășesc cu voi o descoperire care mie mi-a schimbat viața. Și oricât de superficial ar suna faptul că un șampon îți schimbă viața, ei bine, da. Orice blondă știe cât de grea este lupta cu părul galben-pui. Pentru noi, un astfel de șampon ne salvează de la nervi, păr mov, vizite pe la salon și vopsiri multiple.

Nu mă înțelegeți greșit: iubesc galbenul, portocaliul și toate nuanțele acestea tomnatice, însă ele nu au ce căuta în parul meu. Eram la o petrecere și vorbeam cu o prietenă despre vopsit la salon, păr blond și șampoane minune. I-am spus eu că tocmai am terminat șamponul de la Kallos gri-reflex, șampon de care nu am fost tocmai mulțumită pentru că m-am trezit cu șuvițe mov prin păr, și că îmi caut un nou șampon. Pusesem ochii pe niște variante mai scumpe și eram pregătită să fac o investiție care să mă scape de teroarea blondului-galbui. Și ea îmi zice: ”Fii atentă, eu folosesc unul de la Loncolor. Este foarte bun și sunt super mulțumită de el. Încearcă-l să vezi dacă ți se potrivește.”

Am ținut minte și câteva zile mai târziu, mi-a sărit în ochi în raftul de produse pentru păr. Am zis că trebuie să îi dau o șansă. Sincer, nu mă așteptam la foarte multe, pentru că este în aceeași gamă de preț ca și cel de la Kallos (și ieftin și bun, nu prea există) și nici pentru brand nu pot să zic că aveam o afinitate. Singurul contact a fost cu vopselele de păr care mi se par groaznice. Și totuși l-am luat ca să văd cum este. Am zis că 16 lei nu este o sumă mare și dacă nu îmi place, asta e.

Dar nu a fost așa. Înainte să zic cât este de minunat și de ce, hai să vi-l arăt. El vine foarte frumos ambalat, într-un recipient negru pe care scrie cu argintiu ”Silver Reflex”. Foarte elegant și chiar atrage privirile. Pe mine acest ambalaj mă duce cu gândul la un produs mult mai scump de atât.

Mirosul dorește să fie unul dulceag, dar este amestecat cu unul puțin înțepător din cauza nuanțatorului pe care îl conține. Textura este una fină și consistența destul de apoasă (mai subțire decât un șampon normal). Șamponul face destul de multă spumă și se întinde ușor pe toată lungimea părului. Eu îl folosesc după ce am folosit șamponul normal și îl las să acționeze între 3-5 minute. Ulterior clătesc și aplic balsam. Îl utilizez la fiecare spălare și îmi place că pe lângă faptul că neutralizează tonurile gălbui, face părul mai mătăsos (acest lucru se datorează keratinei hidrolizate din compoziția sa).

Încă de la prima utilizare părul meu a căpătat o nuanță cenușie, nici un fir nu mai este galben, iar șuvițele îmi sunt mult accetuate, fiind transformate în șuvițe gri. Sincer, când m-am uitat prima dată în oglindă, reacția mea a fost ”wow !!!” (și rar am astfel de reacții la produse, mai ales pentru păr; nu sunt impresionată de multe lucruri). Acestea fiind spuse, clar va rămâne cu mine multă vreme sau cel puțin până decid să migrez înapoi spre șaten (nu se va întâmpla prea curând).

Vă recomand cu căldură acest produs pentru da, este și ieftin și bun, și după cum știți, rare sunt produsele de pe piață cu aceste calități. Ca să vedeți efectele asupra părului meu, puteți să vă uitați în feed-ul de pe <a href=”http://instagram.com/agirlinbucharest”>instagram</a>. În unele poze se vede foarte bine ce culoare frumoasă are părul meu chiar dacă au trecut multe luni de când nu am mai trecut pe la salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *